Οι Πυρήνες της Φωτιάς εύχονται “καλό δρόμο” στον Χριστ. Ξηρό

Τα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" χαιρετίζουν σήμερα την απόδραση και εξαφάνιση του Χριστοδούλου Ξηρού,  σε μήνυμά τους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα interarma.info.

Στην ανακοίνωση τους χαρακτηρίζουν την σημερινή μια "υπέροχη μέρα", εύχονται καλό δρόμο στον "σύντροφό" τους και "δύναμη στους αμετανόητους φυλακισμένους της 17 Νοέμβρη", τονίζοντας ότι "η εποχή της επίθεσης ξεκίνησε".

Αναλυτικά το μήνυμα όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα interarma.Info:

"Μια υπέροχη μέρα...

Ο αντάρτης πόλης Χριστόδουλος Ξηρός διασχίζει αμετανόητα την χώρα της ελευθερίας. Μία χώρα μακρινή για εκείνους που λησμόνησαν την επίθεση και λύγισαν από την ελπίδα μίας αλλαγής δίχως να βάλουν τα δικά τους χέρια στην φωτιά.

Μια χώρα κοντινή για αυτούς που έδωσαν τόσα πολλά στον αγώνα κι όμως ζούνε με την επιθυμία να δώσουν ακόμη περισσότερα.

Εκεί γεννιέται η ζωή, η συντροφικότητα και η εξέγερση… στις μεγάλες αρνήσεις και στις δύσκολες αποφάσεις.

Σύντροφε καλό δρόμο…

Δύναμη στους αμετανόητους φυλακισμένους της 17 Νοέμβρη.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Υ.Γ. Κοράκια δημοσιογράφοι, τα ψέματά σας θα σας θάψουν. Κρατήστε μακριά τις διχαλωτές σας γλώσσες απ’ τον σύντροφο.

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς FAI/IRF (Πυρήνας Φυλακής)"

Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ίδιο κελί

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο Χριστόδουλος Ξηρός  είχε ένα ολονύκτιο γλέντι με τους "Πυρήνες" στην Α' Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, η οποία επικαλείται πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης,

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ξηρός φέρεται να είχε λάβει άδεια για να μετακινηθεί από την Ε' Πτέρυγα των Φυλακών σε άλλη πτέρυγα, για να κάνει την αλλαγή του χρόνου με τους κρατούμενους μέλη της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς".

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος κατηγορούμενος επέστρεψε στο κελί του σχεδόν το ξημέρωμα της άλλης ημέρας. 

Οι πληροφορίες αυτές φέρεται να δίνουν μία νέα διάσταση στην εξαφάνιση του 56χρονου κρατούμενου, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας δεν έδωσε το "παρών" στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας, παραβιάζοντας τους όρους της έβδομης άδειας που του είχε δοθεί.
 
Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον φυγά Χριστόδουλο Ξηρό - Βρέθηκε εγκαταλελειμένο το αυτοκίνητο της αδερφής του στη Φλώρινα
 
Το πάρτι με τους "Πυρήνες" στις φυλακές, λίγες ώρες πριν από τη λήψη άδειας του Χριστόδουλου Ξηρού και λίγα 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του εξετάζεται από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.