Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους λόγω νεροποντής

Ιδιαίτερα αυξημένη εμφανίζεται αυτή την ώρα η κίνηση, λόγω της βροχόπτωσης, κυρίως στην Εθνική Οδό, από το ύψος της Λυκόβρυσης, έως και τον κόμβο της Λεωφόρου Δεκελείας. Πρόβλήματα εμφανίζονται και στην πορεία των οχημάτων που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας, με την οδό Σταδίου να εμφανίζει σημάδια έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης από το ύψος της Αιόλου, έως και τη συμβολή της με τη Βασιλίσσης Όλγας. Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι οδηγοί που κινούνται στην κάθοδο της Κηφισίας, από το ύψος της Κατεχάκη, έως και το Hilton. 

Αυτή την ώρα δεν διεξάγεται  στην υπόγεια γέφυρα της Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου. Στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της Ιεράς Οδού στο ρεύμα προς Πειραιά, όπου η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί πλήρως, όπως και στην Πειραιώς που νωρίτερα αντιμετώπισε πρόβλημα.

Η πυροσβεστική δέχτηκε πάνω από 120 κλήσεις κυρίως σε Περιστέρι, Καματερό και Ίλιον και Καματερό και Αχαρνές για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας σε εγκλωβισμένους οδηγούς. Αξιοσημείωτο είναι ότι λόγω της νεροποντής, στη λεωφόρο Φυλής στο Καματερό, σημειώθηκε καθίζηση στο οδόστρωμα.

Είκοσι συνεργεία της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην Αττική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ενώ αντλήσεις υδάτων δεν γίνονται σε όλες τις περιπτώσεις, λόγω χαμηλής στάθμης των υδάτων.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιοι δρόμοι είναι αυτοί την ώρα αντιμετωπίζουν κυκλοφοριακό πρόβλημα.