Κανονικά λειτουργεί και πάλι το Αττικόν

Την απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου Αττικόν διασφαλίζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, καθώς εξασφαλίστηκαν οι αναγκαίες πιστώσεις που θα επιτρέψουν την προμήθεια υγειονομικού υλικού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: “Τις προηγούμενες ημέρες διαφάνηκε ενδεχόμενο πρόβλημα ρευστότητας όσον αφορά την προμήθεια υγειονομικού υλικού στο Αττικόν. Το πρόβλημα λύθηκε με τη συνεργασία της οικονομικής υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας”.

Σε έγγραφο που συνέταξε και έστειλε προς τους συντονιστές Διευθυντές του νοσοκομείου ο διοικητής του Νοσοκομείου,. Ηλίας Λαμπίρης έδινε εντολή για διακοπή των εισαγωγών των τακτικών χειρουργικών περιστατικών και συγκεκριμένα αγγειοχειρουργικών περιστατικών, οφθαλμολογικών, ορθοπεδικών, καθώς το νοσοκομείο αδυνατεί να εξασφαλίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες τα απαραίτητα χειρουργικά υλικά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο απελθών πλέον επικεφαλής του νοσοκομείου –στη θέση του τοποθετήθηκε η γιατρός και πολιτευτής της ΝΔ στον Πειραιά, κυρία Ευαγγελία Γιαννακάκου- η διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσε τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια για την πορεία απορρόφησης του προϋπολογισμού του νοσοκομείου.