Εκτελεστές προς Χρυσαυγίτες: Ήρθαμε!

Σοκάρουν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το βίντεο που έχει στα χέρια της η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και στο οποίο αποτυπώνονται οι στιγμές που ακολούθησαν μετά την  δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, Την παρασκευή το βράδυ στο Ν. Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία του κόμματος. 

Τρεις κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα σημεία διαφυγής των δραστών, ενώ οι εικόνες των Φουντούλη και Καπελώνη που κείτονται νεκροί στη άκρη του δρόμου και του Αλέξανδρου Γέροντα που ζητά βοήθεια τραυματισμένος είναι συγκλονιστικές.  

Ταυτόχρονα, από τις έρευνες στο χώρο της διπλής ανθρωποκτονίας, απόψε  βρέθηκε ένας ακόμη κάλυκας των 9mm, ο οποίος απεστάλη για εργαστηριακή εξέταση. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση της μοτοσικλέτας και των άλλων ευρημάτων.

Την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας, μέλος της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ότι οι δράστες πάρκαραν τη μηχανή τους περίπου 25 μέτρα πριν και προχώρησαν με τα πόδια προς τα γραφεία. Μάλιστα τους άκουσε να λένε:  "ήρθαμε... Τώρα θα σας σκοτώσουμε", σε άπταιστα ελληνικά.

Μέσα στις επόμενες ώρες, στην Αντιτρομοκρατική περιμένουν τα αποτελέσματα από τη μηχανή που ερευνάται για DNA και αποτυπώματα, καθώς οι δράστες την είχαν κλέψει από τον Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμα:

Βλέπουν την "Σέκτα Επαναστατών" πίσω από το χτύπημα