Αντιφασιστική πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα το Σάββατο

Κόντρα στο φασισμό πηγαίνουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα που συμμετέχουν σε αντιφασιστικές εκδηλώσεις και πορείες που ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Βικτωρίας για να καταλήξουν στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στο μεταξύ, στις 6 το απόγευμα την ίδια ημέρα, μέλη της της Χρυσής Αυγής θα συγκενρωθούν μπροστά στα γραφεία τους στο Σταθμό Λαρίσης.

Η "Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό και την Φασιστική Απειλή", η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες οργανώσεις της Αριστεράς καλούν σε πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία των νεοναζί ζητώντας από τους πολίτες να "μήν επιτρέψουν στους νεοναζί να διαδηλώσουν δημόσια, για πρώτη φορά, μετά τις συλλήψεις των ηγετικών τους στελεχών".

Από την πλευρά της η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Πριν στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα, πριν τιμωρηθούν οι δολοφόνοι, η νεοναζιστική συμμορία οργανώνει συγκέντρωση μίσους και αλληλεγγύης στους δολοφόνους και τους συνενόχους τους με ομιλητές τους καθοδηγητές των ταγμάτων εφόδου". Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει καλλιτεχνικά δρώμενα, μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, όπου την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε παράσταση παιδικού θεάτρου από μαθητές, με την απειλή μελών της τοπικής οργάνωσης, της Χρυσής Αυγής.