Πώς ο Θοδωρής Κατσαφάδος έσωσε ένα μικρό παιδί στην Πατησίων

Mήνυμα ανθρωπιάς

Mήνυμα ανθρωπιάς περνάει ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το ρόλο ως πρόεδρος των λεπρών στην σειρά του Mega "Το νησί".

Το πρωί της Δευτέρας είδε στην περιοχή της Ομόνοιας ένα 4χρονο προσφυγόπουλο να περιπλανιέται ολομόναχο και κινητοποίησε τις αρχές.

|Φοβόμουν για τυχόν κίνδυνο του μικρού από κυκλώματα εμπορίας οργάνων", αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στην εφημερίδα «Εspresso».

Συνάντησε τον μικρό στη γωνία Πατησίων και Πανεπιστημίου να περιπλανιέται μόνος, αναζήτησε τους γονείς του και όταν κατάλαβε πως ήταν ασυνόδευτο προσφυγόπουλο, κάλεσε την αστυνομία. 

Τότε τον πλησίασαν κάποιοι αλλοδαποί που ισχυρίζονταν ότι γνωρίζουν την οικογένεια του μικρού. "Έλεγαν πως ήξεραν την οικογένειά του. Δεν το επέτρεψα. Αν δεν ερχόταν η αστυνομία δεν θα έφευγα από το σημείο, ούτε εγώ, ούτε ο μικρός", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευτυχώς, οι αστυνομικές Αρχές έφθασαν γρήγορα και ο αστυνομικός υπηρεσίας κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του μικρού Αφγανού και να εντοπιστεί η οικογένειά του σε κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής.