Φρενίτιδα και κοπάνα από τα σχολεία για τη Black Friday!

Πανζουρλισμός και στην Πάτρα

Άσπρη μέρα κατά τη... Μαύρη Παρασκευή είδαν στα ταμεία τους σήμερα το πρωί καταστηματάρχες της Πάτρας, με τα πολυκαταστήματα να έχουν την τιμητική τους. Όσοι εκμεταλλεύτηκαν τη νέα μόδα που λέγεται Black Friday είδαν τους καταναλωτές να το εκτιμούν.

Κύριως προορισμός ήταν τα καταστήματα τεχνολογίας με τους απανταχού 15 - 25 να κάνουν "ράλι" στο κέντρο και της Πάτρας για να εξασφαλίσουν το αγαπημένο τους gadget. Η αναμονή δεν ήταν μεγάλη, γράφει το thebest.gr καθώς οι όποιες ουρές σχηματίστηκαν προς στιγμή απορροφήθηκαν γρήγορα στα καταστήματα που άνοιξαν τις πόρτες τους νωρίτερα και από το αναμενόμενο. Στις 8 ακόμη και στις 8 παρά σύμφωνα με πληροφορίες από τους ίδιους τους καταναλωτές.

«Μαύρη Παρασκευή» λοιπόν, με προσφορές, εκπτώσεις, αλλά και εκδηλώσεις.

Ο λόγος που η Μαύρη Παρασκευή λέγεται... μαύρη, είναι γιατί τα έσοδα από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης περιόδου, είναι παραδοσιακά τα πιο σημαντικά της χρονιάς. Τα καταστήματα καταγράφουν κέρδη, έχοντας «μαύρο» το τελικό αποτέλεσμα του ισολογισμού τους.

Αδιαμφισβήτητα η Black Friday με το "καλημέρα" ανήκει στους πιτσιρικάδες, οι οποίοι έχοντας βάλει στόχο από τις προηγούμενες ημέρες μέσω των ιστοσελίδων ή με διερευνητικές βόλτες στα εμπορικά, έκαναν σήμερα τις αγορές τους με εκπτώσεις που άγγιξαν και το 50% σε κάποια είδη.

Χαρακτηριστική περίπτωση, 13χρονος που έκανε κοπάνα από το σχολείο και κυριολεκτικά έτρεχε τη γιαγιά του, από νωρίς σήμερα το πρωί στο κέντρο της Πάτρας, για να του πάρει δημοφιλή κονσόλα για video games η οποία είχε σημαντική έκπτωση στην Black Friday.

Για πολλούς, τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα φέτος!