Ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τη μνήμη σας…!

Πόσο σημαντική είναι η καλή μνήμη στην καθημερινή μας ζωή; Αρκετά έως πολύ θα μπορούσε κανείς να απαντήσει. Σε μια εποχή που ο καταιγισμός πληροφοριών συνεχώς αυξάνεται με τη συμβολή και της τεχνολογίας, η ικανότητα κάποιων να συγκρατούν περισσότερα στοιχεία μπορεί να φανεί σε ορισμένες περιπτώσεις ιδιαίτερα χρήσιμη.

Για να διαπιστώσετε αν το μνημονικό σας διατηρείται σε καλά επίπεδα, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μνημονικής, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μνημονικής θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19, Μουσείο), από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρη Βογιατζή Τράγκα και θεσπίζεται εις μνήμη της Μαίρης-Βογιατζή Τράγκα.

Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε απομνημόνευση αριθμών, ονομάτων, πραγμάτων, τράπουλας, ειδικοτήτων και διάφορες άλλες κατηγοριοποιήσεις, χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα και θα διαρκέσει 2 ώρες, με ώρα έναρξης στις 13:00. Ωστόσο, σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών θα υπάρξει παράταση της διάρκειας και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση της αιτήσεις συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected] με θέμα "Συμμετοχή στο Πρωτάθλημα" και με απαραίτητη την επισύναψη βιογραφικού έως τις 9/10/2013 στις 13.00.

Οι νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μνημονικής θα κερδίσουν τα εξής βραβεία:

- Θέσεις 1-3: δάφνινο στεφάνι-κύπελο-μετάλλιο-έπαινος

- Θέσεις 4-10: μετάλλιο-έπαινος

- Θέσεις από 11 και πάνω: έπαινος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 6941 507950, 6986 997994 ή να στείλετε e-mail στο [email protected].