Σαββιδάκης – Πυροβολάκης επί σκηνής για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων

Διήμερο εκδηλώσεων για τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της περιοχής, διοργανώνουν οι Εθελοντές του δήμου Ηρακλείου, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Κτήμα ΦΙΞ Λ. Ηρακλείου και ώρα 20:00.

Στις 22/9 ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία προσφοράς και αγάπης με τους τραγουδιστές Μάνο Πυροβολάκη και Γιάννη Σαββιδάκη επί σκηνής.

Το Κοινωνικό παντοπωλείο διαθέτει τρόφιμα στα 2.000 ευπαθή άτομα (εκ των οποίων 500 παιδιά).

Η κινητοποίηση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και φορέων, για να στηρίξουν το έργο τους, φέρνοντας τυποποιημένα τρόφιμα στο πλαίσιο της συναυλίας.

Στις 23/9 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί ή δεύτερη εκδήλωση που θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στο Περιβάλλον με θέμα 'περιβαλλοντικές υιοθεσίες'.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

“Οι Εθελοντές, με ένα Δημοτικό δημόσιο σχολείο, με δύο ή ιδιωτικά και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, θα ανακοινώσουμε ότι θα αναλάβουμε να «υιοθετήσουμε» κάποιες πλατείες ή αλσύλλια και να τα φροντίζουμε. Στην προσπάθεια να προάγουμε την περιβαλλοντική συνείδηση των μαθητών προτείναμε το κάθε σχολείο να βγάλει ένα όνομα για την εκστρατεία αυτή και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να πραγματοποιηθεί κλήρωση για το οριστικό όνομα. Σε ειδικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν στους υιοθετημένους χώρους θα αναγράφεται το όνομα του σχολείου που θα αναλάβει μαζί με τους εθελοντές τη συντήρησή τους. Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με το συγκρότημα ΟΝΑΡ και την ASPA THEOFILOU ΤΗΕ LADY AND THE TRAMPS”.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις των εθελοντών μπορεί να εντοπίσει κανείς στο facebook “Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής” ή να απευθύνεται στην κυρία Ελένη Υφαντή (2132000188 ΩΡΕΣ: 10:30 – 14:00 Kιν. 6945439990).