Υποτροφίες σε 46 πρωτοετείς φοιτητές

Υποτροφίες συνολικού ύψους 345.000 ευρώ θα δώσει η ΟΤΕ-Cosmote μέσω του σχετικού προγράμματος της σε 46 φοιτητές από 17 νομούς όλης της Ελλάδας.

Φέτος το πρόγραμμα, που τρέχει εδώ και 11 χρόνια, θα συμπεριλάβει για πρώτη φορά και φοιτητές από το νομό Θεσσαλονίκης.

Από την έναρξη του προγράμματος, η εταιρεία έχει δώσει 126 υποτροφίες και 257 τιμητικές διακρίσεις, αξίας άνω των 2 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα:

  • Φέτος απονεμήθηκαν 20 υποτροφίες και 26 τιμητικές διακρίσεις.
  • Οι 20 φετινοί υπότροφοι προέρχονται από τους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας και βραβεύτηκαν με το ποσό των 15.280 ευρώ ο καθένας.
  • Επιπλέον, 26 τιμητικές διακρίσεις, αξίας 1.528 ευρώ έκαστη, απονεμήθηκαν από την Cosmote σε υποψηφίους από τις ίδιες περιοχές, που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.

Εκτός από το χρηματικό βραβείο, οι υπότροφοι και οι διακριθέντες παρέλαβαν δωρεάν σύνδεση στο ίντερνετ και σύνδεση κινητής τηλεφωνίας με δωρεάν πάγιο, που θα διαρκέσει για διάστημα ίσο με την επίσημη διάρκεια φοίτησης της κάθε σχολής, καθώς και δωρεάν παροχή υπηρεσιών ΟΤΕ TV για ένα χρόνο. Επιπλέον, στους υποτρόφους δόθηκαν υπολογιστές-ταμπλέτες.