Επισκέψεις σε σχολεία για την ανάπτυξη της ζωοφιλίας

Λένε πως τα ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Κι αυτό αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο, αν λάβει υπόψη του κανείς την πρωτοβουλία της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας να καλέσει εθελοντές κτηνιάτρους για να πλαισιώσουν το πρόγραμμα επισκέψεων σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών για τη σωστή ανάπτυξη της ζωοφιλίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν είτε με τη ιδιότητα του κτηνιάτρου, είτε ως νοσηλευτές κατοικοιδίων μπορούν να το κάνουν έως την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, στέλνοντας μήνυμα στο: [email protected] .

Απαραίτητο είναι ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Θα ακολουθήσει ενημερωτική-εκπαιδευτική συνάντηση για όλους τους εθελοντές, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΚΕ, κατά την οποία θα τους δοθεί ενημερωτικό υλικό του όλου προγράμματος από την Πρόεδρο της ΕΚΕ Κατερίνα Λουκάκη, η οποία είναι και η υπεύθυνη της προσπάθειας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στη Γραμματεία και στα τηλέφωνο: 2108642284, e-mail: [email protected]