Βρήκε τσάντα με 2.800 ευρώ και την παρέδωσε στην ιδιοκτήτρια!

Kι όμως συμβαίνουν κι αυτά! Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ένας άνθρωπος είχε την ευαισθησια να βρει τσάντα με 2.800 ευρώ και να την παραδώσει στην ιδιοκτήτριά της.

Η γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, διαπιστώνοντας ότι από το δίκυκλο που οδηγούσε, έχασε την τσάντα της με 2.800 ευρώ, τα οποία είχε συγκεντρωμένα για να καλύψει άμεσες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όπως μεταδίδει το lesvosnews.gr.

Παρόλ' αυτά την τσάντα βρήκε και παρέδωσε τεχνίτης αλουμινίου, ο οποίος αρνήθηκε ακόμα και την αμοιβή που του προσέφερε η κάτοχος της τσάντας!

Ο λόγος για έναν 29χρονο από τη Μυτιλήνη, ο οποίος βρήκε και παρέδωσε την τσάντα με όλα τα χρήματα που περιείχε.

Η τσάντα χάθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου επί της οδού Θεοφίλου Χατζημιχαήλ στη Μυτιλήνη, πίσω από το Νοσοκομείο, ενώ όταν η κάτοχός της διαπίστωσε την απώλεια, δεν πίστευε σε καμία περίπτωση πως σε τέτοιες εποχές θα την παραλάμβανε ακέραια λίγες ώρες αργότερα.

Την τσάντα βρήκε ο 29χρονος τεχνίτης αλουμινίου, Γιάννης Μπάγιας, ο οποίος αφού την άνοιξε και βρήκε από το δίπλωμα οδήγησης τα στοιχεία της κατόχου, επικοινώνησε μαζί της παραδίδοντάς την.