Το δικό τους παραμύθι έγραψαν και εικονογράφησαν, σε τοίχους του σχολείου τους, μαθητές του Ιωαννίδειου Δημοτικού Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση με τίτλο "Dada σε τοίχο" που διοργανώθηκε από μέλη της Ομάδας Καλλιτεχνικής Παρέμβασης Δυτικής Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δράσεων "Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014".
Τα παιδιά επέλεξαν τυχαία λέξεις (ντανταϊσμός) και με τη βοήθεια των Θεανώ Γόκτση και Μαρία Κασίδου, γράφτηκε μια ιστορία η οποία, στη συνέχεια, "αποτυπώθηκε" σε τοίχους της αυλής του σχολείου με την καθοδήγηση των εικαστικών μελών της ομάδας, Εφης Γανέλη και Γιώργου Χατζηαγόρου που έφτιαξαν μια "ονειρεμένη" γωνιά.
Ο Ντανταϊσμός ή Νταντά (Dada) ήταν ένα καλλιτεχνικό κίνημα αισθητικής αναρχίας που αναπτύχθηκε μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στιςεικαστικές τέχνες καθώς και στη λογοτεχνία (κυρίως στην ποίηση), το θέατρο και την γραφιστική. Μεταξύ άλλων, το κίνημα ήταν και μια διαμαρτυρία ενάντια στη βαρβαρότητα του πολέμου και αυτού που οι Ντανταϊστές πίστευαν ότι ήταν μια καταπιεστική διανοητική αγκύλωση, τόσο στην τέχνη όσο και στην καθημερινότητα.