Προτελευταία ημέρα για τις Πανελλαδικές στα Γενικά Λύκεια

Βρισκόμαστε στην προτελευταία ημέρα εξέτασης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων.

Στο μάθημα των Λατινικών εξετάζονται οι μαθητές Θεωρητικής Κατεύθυνσης, στη Χημεία εκείνοι της Θετικής, στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας οι μαθητές Τεχνολογικής Κατεύθυνσης που έχουν επιλέξει τον κύκλο Τεχνολογίας και Παραγωγής και τέλος, στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον οι μαθητές της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης του κύκλου Πληροφορικής και Υπηρεσιών.

Διαβάστε ολόκληρη την εκφώνηση στη Χημεία

Οι απαντήσεις στη Χημεία

Ασαφές το θέμα Δ3 της Χημείας

Διαβάστε ολόκληρη την εκφώνηση στα Λατινικά

Οι απαντήσεις στο μάθημα των Λατινικών

Διαβάστε ολόκληρη την εκφώνηση στην Ανάπτυξη Εφαρμογών

Οι απαντήσεις στην Ανάπτυξη Εφαρμογών

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή 31 Μαΐου με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, που είναι μάθημα επιλογής, ανεξαρτήτως κατεύθυνσης που έχουν επιλέξει οι μαθητές.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις των μαθητών και κατά συνέπεια, τις βαθμολογίες των μαθητών στα μαθήματα που έχουν ήδη εξεταστεί, οι ειδικοί αναλυτές προβλέπουν άνοδο σε Νομικές και Ψυχολογικές σχολές, πτώση σε Οικονομικές και Πολυτεχνικές σχολές, καθώς και ανοδική τάση στις περιζήτητες Ιατρικές σχολές.

Ευνοημένη θεωρείται έως σήμερα τουλάχιστον η θεωρητική κατεύθυνση, καθώς κανένα μάθημα δεν έκρυβε παγίδες, όπως επισημαίνουν.