Mεταπτυχιακό Ψυχολογία της Άσκησης και του Αθλητισμού στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας

Η καλή ψυχολογία δεν βοηθά μόνο στο να έχουμε καλύτερη δραστηριότητα στην καθημερινότητα. Η ψυχολογία εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί τη βασική συνιστώσα για καλύτερες επιδόσεις στον αθλητισμό. Ο ταχύτατα αναπτυσσόμενος τομέας της Ψυχολογίας της 'Ασκησης και του Αθλητισμού, απαιτεί θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία με έμφαση στην αυτόνομη και συνεργατική μάθηση καθώς και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας.
 
Σε αυτές τις δύσκολες για την εποχή μας απαιτήσεις, ανταποκρίνεται, μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με διδακτικό προσωπικό διεθνούς κύρους και επισκέπτες καθηγητές τα σημαντικότερα ονόματα του διεθνούς χώρου της Ψυχολογίας της 'Ασκησης και του Αθλητισμού. Ο λόγος για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Ψυχολογία της 'Ασκησης" καθώς ξεκίνησε η νέα περίοδος αιτήσεων η οποία λήγει στις 27 Μαΐου 2016, για την πρώτη περίοδο αυτών.
Είναι ένα πρόγραμμα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του μεταπτυχιακού κ. Αθανάσιο Παπαϊωάννου, με διεθνείς φοιτητές και την εμπειρία του ανταγωνιστικού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Σπουδών «Erasmus Mundus», που προσφέρει τη δυνατότητα για κινητικότητα στο εξωτερικό και απόκτηση διπλού πτυχίου.