Ποιοι είναι οι 372 νέοι σπουδαστές στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 372 νέων σπουδαστών που εισάγονται συμπληρωματικά στην ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας για το εκπαιδευτικό έτος 2015-16. Οι 372 σπουδαστές επιμερίζονται 140 σε πλοιάρχους και 232 σε μηχανικούς ενώ η εισαγωγή τους πραγματοποιήθηκε εκτός πανελλαδικών με το απολυτήριο λυκείου και άλλα μοριοδοτούμενα κριτήρια.

 

Οι εισαγόμενοι πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή στην ΑΕΝ/Μακεδονίας όχι αργότερα από την 9η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα. Όσοι δεν παρουσιασθούν για εγγραφή αποκλείονται της φοίτησης.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα ακόλουθα:

1.       Αστυνομική ταυτότητα και μια φωτοτυπία της

2.       Τέσσερις φωτογραφίες

3.       Πρωτότυπο απολυτήριο (εάν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚΝ)

 

Οι επιτυχόντες Μηχανικοί και Πλοίαρχοι

 

Ανακοινώθηκαν 117 μετεγγραφές Β και Ε εξαμήνων

 

Με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας Θεόδωρου Δρίτσα εγκρίθηκαν οι μετεγγραφές των σπουδαστών Α.Ε.Ν. (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) Β΄ και Ε΄ Εξαμήνων όπως αυτές αναφέρονται στους επισυναπτόμενους πίνακες.

 

Οι Α.Ε.Ν. στις οποίες φοιτούν μέχρι σήμερα οι μετεγγραφέντες σπουδαστές να τους ενημερώσουν ενυπογράφως σχετικά.  Η Ολοκλήρωση μετεγγραφών πραγματοποιηθεί εντός δεκαημέρου από την κοινοποίηση της παρούσας.

 

 Μετεγγραφή που κατόπιν συναίνεσης ενδιαφερόμενου σπουδαστή δεν εκτελεστεί εντός της τασσόμενης στην παρούσα προθεσμίας, ακυρούται.

 

Η απόφαση