White Minds 2: Ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίας για ανοικτά μυαλά

Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά. Και λευκά...

Το 2ο White Minds έρχεται στην Ελλάδα. Δέκα White Minds, μιλούν για τα ταξίδια της ζωής τους, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και εμπνέουν πάνω απο 2.500 φοιτητές.

Δέκα "λαμπρά μυαλά" από τον χώρο των media, του marketing, της τεχνολογίας και του design, θα είναι εκεί για να μοιραστούν μαζί τους τη δική τους ιστορία επιτυχίας.

Η μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά από τη White Space, το Σάββατο 5 Απριλίου, στο Μέγαρο Μαροσούλη.

Η συμμετοχή και η παρουσία είναι εντελώς δωρεάν και έχει στόχο να εμπνεύσει πάνω από 2.500 φοιτητές και νέους να τολμήσουν και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Το Σάββατο 5 Απριλίου είναι η ημέρα που σηματοδοτεί την επιστροφή του μεγαλύτερου inspirational event (www.whiteminds.gr) για νέα μυαλά.

Τη δική του προσωπική ιστορία θα αφηγηθούν Έλληνες που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για δέκα υπέροχες ιστορίες καινοτομικού τρόπου σκέψης, δημιουργικότητας και επιτυχημένης επιχειρηματικότητας, για δέκα ώρες έμπνευσης.

Ανάμεσα σε εκείνους που θα μιλήσουν βρίσκονται ο Αντώνης Μαυρόπουλος, President of I.S.W.A & Managing Director D-Waste, o Patrick Κομνηνός, Head of Club Operations at UEFA, o Χάρης Τσέβης, World Class Graphic Designer, o Φώτης και o Γιώργος Βασιλείου, founders of White Space και άλλες έξι καταξιωμένες προσωπικότητες από τον χώρο της τεχνολογίας, του μάρκετινγκ, των media και του design.

Όλοι τους θα είναι εκεί για να δώσουν το μήνυμα στους νέους οτι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργικότητας και της διάκρισης, ωθώντας τους να τολμήσουν και να κυνηγήσουν το όνειρο τους.

Το "ταξίδι" περιλαμβάνει video-art, διαδραστικές δραστηριότητες, live μουσική και άλλα δρώμενα που συνθέτουν μια μοναδική βιωματική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με όλες τις άλλες εκπαιδευτικές διοργανώσεις, το White Minds σχεδιάστηκε για να διατηρήσει ένα υψηλότατο επίπεδο ομιλητών, που αποτελούν ουσιαστική πηγή έμπνευσης.

Στα πλεονεκτήματά του εντάσσεται και το μοναδικό του set-up.

Πρόκειται για μια δωρεάν εκδήλωση για το κοινό, μόνο με την συμπλήρωση ενός πάσου, γιατί η White Space, ως διοργανώτρια εταιρεία, θέλει η εξειδικευμένη γνώση να είναι προνόμιο για όλους.

Διευθύνοντες σύμβουλοι πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών, επαγγελματίες των media και του marketing, δημοσιογράφοι από Ελλάδα και εξωτερικό και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες θα ταξιδέψουν μαζί με τους νέους, στη δημιουργικότητα και την έμπνευση.

Το 1ο White Minds ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων...

Το δεύτερο θα πάει ένα βήμα παραπέρα...

Η είσοδος γίνεται μόνο με πρόσκληση. Δήλωσε τώρα συμμετοχή για να λάβεις ένα από τα περιορισμένα free pass για τη μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στην Ελλάδα, μέσω του site www.whiteminds.gr/, μέσω του facebook στο www.facebook.com/whitespacegr ή επικοινωνώντας με τη διοργανώτρια εταιρεία.

2ο White Minds:

Σάββατο 5/4, 10.30 π.μ.

Gazi Music Hall, Μέγαρο Μαρασούλη, Ιερά Oδός 7-13, Αθήνα

2ο White Minds Educational Experiential Event