Το Σεπτέμβριο ξεκινά τελικά η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει τελικά η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και όχι το Μάιο όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Το Βήμα" ο υφυπουργός κ. Κεδίκογλου. Το πιο πάνω ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο υπουργός Παιδείας για τα Πειραματικά Σχολεία.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες που αφορούν την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που επανέρχεται μετά από 32 χρόνια. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τα 3 από τα 5 σεμινάρια που αφορούν τα στελέχη εκπαίδευσης.

Το τριήμερο 4-6 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο κατά σειρά σεμινάριο ενώ ο κύκλος τους θα ολοκληρωθεί την Κυριακή των Βαΐων, στις 13 Απριλίου.

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων επιμόρφωσης των στελεχών θα επιμορφωθούν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δεδομένου ότι μεσολαβεί το Πάσχα η επιμόρφωση των διευθυντών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Μάιο.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος  απέδωσε τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών στην καχυποψία τους για την αξιολόγηση ενώ δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών.

Καλόγηρος Βασίλειος