Είχε ετοιμάσει βίντεο για την αυτοκτονία της

Όσοι ζουν μέσα τον κόσμο του διαδικτύου σίγουρα γνωρίζουν τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του. Στην περίπτωση του 13χρονου κοριτσιού που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, σίγουρα είναι μόνο θετικά τα μηνύματα.

Την περασμένη Παρασκευή εντοπίστηκε 13χρονο κορίτσι, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών προσπαθώντας να αυτοκτονήσει. Η ανήλικη μάλιστα είχε τραβήξει σε βίντεο την όλη διαδικασία.

Η Υποδιεύθυνση έφτασε στα ίχνη της, καθώς είχε σταλεί e-mail, μέσω ηλεκτρονικής θυρίδας του FBI, για την ύπαρξη σχετικού βίντεο στο Youtube. Το ανήλικο κορίτσι πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο και του παρέχεται η κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αξιοποιώντας παράλληλα και τα στοιχεία που παρασχέθηκαν από τον πάροχο των υπηρεσιών του διαδικτύου, βρήκαν το γεωγραφικό στίγμα της 13χρονης μαθήτριας, ενώ σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, εντοπίστηκε η ανήλικη, η οποία πραγματοποίησε την απόπειρα.

Για ανάλογα ή άλλα περιστατικά που αφορούν τον μαγικό αλλά και επικίνδυνο πολλές φορές κόσμο του ίντερνετ, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με το 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].