Εγγονός τεμάχισε τη γιαγιά του με το πριόνι!

Λύθηκε το μυστήριο με το θάνατο ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία βρέθηκε τεμαχισμένη σε σακούλες, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στη Ραφήνα.

Το πτώμα βρέθηκε στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου και όταν εντοπίστηκε, εκεί έφτασε εσπευσμένα η Αστυνομία.

Δράστης του στυγερού εγκλήματος είναι ο 28χρονος εγγονός της ηλικιωμένης γυναίκας.

Ο νεαρός είναι Έλληνας, άνεργος, κάτοικος Ραφήνας  και σύμφωνα με πληροφορίες τα αίτια που τον οδήγησαν στη δολοφονία της γιαγιάς του είναι οικονομικά.

Η ηλικιωμένη, η οποία έμενε στα Πατήσια, φέρεται να είχε περιουσία. Ο 28χρονος πήγαινε συνεχώς και ζητούσε χρήματα από τη γιαγιά του, η οποία όμως αρνιόταν να του δώσει λέγοντάς του πως πρέπει να φτιάξει επιτέλους τη ζωή του μόνος του βρίσκοντας μια δουλειά.

Κάποια ημέρα, ο 28χρονος πήγε και πάλι στο σπίτι της γιαγιάς του στα Πατήσια για να ζητήσει χρήματα. Οι δύο πλευρές λογομάχησαν για αρκετή ώρα με την ηλικιωμένη να αρνείται να δώσει χρήματα στον νεαρό.

Ο 28χρονος τότε πήρε ένα αιχμηρό αντικείμενο και το κάρφωσε στη γιαγιά του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του πήρε το πτώμα της  και το μετέφερε στη Ραφήνα όπου γνωρίζει την περιοχή για το εξαφανίσει.

Αφού τεμάχισε το πτώμα της ηλικιωμένης με μαχαίρι, το έβαλε σε μαύρες σακούλες τις οποίες πέταξε δίπλα από τον κάδο στη συμβολή των οδών  Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα.

Ο νεαρός έχει ομολογήσει το έγκλημα και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.