Νεκροί οι δύο δραπέτες των Τρικάλων μετά από συμπλοκή

Νεκροί σε συμπλοκή με αστυνομικούς έπεσαν το βράδυ της Τρίτης δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.

Η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην ορεινή Ναυπακτία είχε αιματηρή εξέλιξη. Η συμπλοκή συνέβη λίγο μετά τις 21:00 της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο από τους καταζητούμενους επιχειρούσαν να περάσουν πεζοί από το σημείο εκείνο με αποτέλεσμα να συμπλακούν με τους αστυνομικούς και να πέσουν νεκροί από τις σφαίρες. Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι έγινε κυριολεκτικά μάχη, αφού όπως λένε άκουγαν για αρκετά λεπτά της ώρας ριπές αυτομάτων όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο σε μία χαράδρα στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Τριχωνίδας, όπου είχαν εντοπισθεί οι δραπέτες. Από τις πρώτες πληροφορίες γίνεται γνωστό ότι εντοπίστηκαν από θερμικές κάμερες.

Στην Κόνισκα έχουν ήδη ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις.

Οι έρευνες στην ορεινή Ναυπακτία για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων τριών κακοποιών συνεχίζονται. Η Αστυνομία άρχισε να κατανοεί τον τρόπο που κινούνται οι δραπέτες στις ορεινές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας. Από την Αστυνομία διαρρέεται ότι οι δραπέτες που είναι ζωντανοί δεν έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή και πιθανότατα βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε δύσβατο σημείο.