Εξαρθρώθηκε τρικαλινό κύκλωμα εμπορίας ηρωίνης

Τους δέκα έφτασαν οι συλληφθέντες στη γιγαντιαία Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος εμπορίας ηρωίνης στο νομό Τρικάλων.

Οι συλλήψεις συνεχίστηκαν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουνίου και ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται γόνος γνωστής Τρικαλινής οικογένειας

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα trikalanews.gr, οι έξι συλλήψεις έγιναν στα Τρίκαλα, οι δύο στην Καλαμπάκα, μία στη Ράξα και άλλη μία στο Γενέσι. Όλες έγιναν παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, μετά από έρευνες σε οικίες και επιχειρήσεις, με την συνδρομή ειδικού σκύλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων στην ανίχνευση ναρκωτικών.

Η συνεργασία των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, με τους Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος και πέραν των συλλήψεων, κατασχέθηκαν περίπου 130 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητα χασίς, δύο Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλέτας, εντάσσοντας την Αστυνομική επιχείρηση στις πιο σημαντικές σε επίπεδο Νομού στην πάταξη της εμπορίας ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και στη συνέχεια, ακολούθησε μεταγωγή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Αναμένεται να μεταφερθούν εκ νέου στα Τρίκαλα για την παρουσίαση τους στην Εισαγγελία Τρικάλων.