Στο δόκανο των Αρχών ο κατά συρροή βιαστής του Γαλατσίου

Στο δόκανο της Αστυνομίας πιάστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2013 ο 32χρονος Αλβανός, που αναζητείτο για κλοπές και βιασμούς.

Ο αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη εντός του πάρκου Ομορφοκκλησιάς στο Γαλάτσι, γνωστότερο ως "πάρκο Βεΐκου", από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για τα αδικήματα των βιασμών και ληστειών κατ’ εξακολούθηση, όπως και της αντίστασης κατά της Αρχής και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς εντόπιζε γυναίκες που κινούνταν πεζές στην περιοχή του Γαλατσίου κοντά στο πάρκο Ομορφοκλησιάς και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και απειλή μαχαιριού, τις οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία, όπου τις βίαζε και τις λήστευε αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Όπως εξακριβώθηκε από τις Αρχές, ο 32χρονος είναι ο δράστης δύο βιασμών και ληστειών σε βάρος γυναικών, που διαπράχθηκαν στις 14 Δεκεμβρίου του 2012 και στις 24 Φεβρουαρίου 2013, εντός του πάρκου Ομορφοκκλησιάς.

Ο δράστης, κατά την προσπάθεια των αστυνομικών, δηλαδή της ειδικής ομάδας που είχε συγκροτηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό του, να τον ακινητοποιήσουν, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κλοτσώντας και γρονθοκοπώντας τους αστυνομικούς.

Μετέπειτα, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.