Άφαντος ο 25χρονος που σκότωσε τη φίλη του

Άφαντος έχει γίνει ο 25χρονος Β. Σ., ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη φίλη του Φαίη Μπλάχα στη Νέα Μάκρη. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για σκοπούμενη σωματική βλάβηπ

Ο 15ος ειδικός ανακριτής έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου αλλά όπως γράφει το Έθνος της Κυριακής, ο 25χρονος είναι ελεύθερος και εμφανίζεται στα στέκια της Νέας Μάκρης σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Όσο η κοπέλα πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνος έλεγε πως “ακόμα και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω”. Παράλληλα, φέρεται να απειλεί την οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

Θυμίζουμε ότι στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη δέχτηκε ένα τηλέφωνο από τον 25χρονο με τον οποίο διατηρούσεσχέση.Έκλεισαν ραντεβού στη Νέα Μάκρη, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα από το σπίτι των δύο κοριτσιών. Στο ραντεβού αυτό όμως, όπως συχνά γινόταν, δεν πήγε μόνη της. Μαζί της πήγαν και η αδερφή της καθώς και ένας φίλος της. 

Για κάποιους λόγους μετά από διαπληκτισμό, το ζευγάρι διαπληκτίζεται. Ο 25χρονος φίλος της την ξυλοκόπησε με απίστευτη αγριότητα, ενώ, τόσο η αδερφή της όσο και ο φίλος της οι οποίοι ήταν παρόντες δεν προσπάθησαν να τον εμποδίσουν.