Έκλεψαν τα λεφτά και σκηνοθέτησαν ληστεία για να μην τους υποψιαστούν !

Θύμα μίας απίστευτης κομπίνας έπεσε ένας 38χρονος με κινητικά προβλήματα, και μάλιστα από τον ίδιο του τον ανιψιό, ο οποίος από κοινού με άλλα δύο άτομα του έκλεψε μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του, και μετά σκηνοθέτησε ληστεία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας !

Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος ανιψιός του, από κοινού με μία 29χρονη και έναν 30χρονο, στις 24 Απριλίου τα ξημερώματα, ευρισκόμενοι μέσα στην οικία του θύματος, και ενώ εκείνος κοιμόταν, αφαίρεσαν κάτω από το στρώμα του κρεβατιού το χρηματικό ποσό των 210.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε σε αποζημίωση που είχε λάβει στο παρελθόν για εργατικό ατύχημα. Τα χρήματα τα έκρυψαν στο σπίτι της 29χρονης.

Στη συνέχεια, για να αποπροσανατολίσουν την αστυνομική έρευνα και να μην καταστούν ύποπτοι, αποφάσισαν να σκηνοθετήσουν τη διάπραξη ληστείας. Για το σκοπό αυτό έπεισαν, έναντι χρηματικής αμοιβής 600 ευρώ, έναν 21χρονο και έναν 27χρονο να εισέλθουν στο σπίτι του θύματος και να τον ληστέψουν, αφαιρώντας του ένα κινητό τηλέφωνο και δύο χρυσές αλυσίδες, δημιουργώντας παράλληλα αναστάτωση στο χώρο.

Και τα πέντε άτομα συνελήφθησαν στις περιοχές του Περάματος και του Πειραιά, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 189.900 ευρώ.