Εφιαλτικές μνήμες ξυπνούν στο Ρέθυμνο: Ασέλγεια σε 10χρονο

Εφιαλτικές μνήμες από το περιστατικό παιδεραστίας με το γυμναστή Νίκο Σειραγάκη ξύπνησαν και πάλι στο Ρέθυμνο. Ένα 10χρονο αγόρι ισχυρίστηκε ότι ένας 46χρονος, μαροκινής καταγωγής, προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το 10χρονο αγοράκι στους γονείς του, ο 46χρονος άνδρας το παρέσυρε στο σπίτι του με τη δικαιολογία ότι ήθελε να του δείξει ένα παιχνίδι, ενώ όταν έφθασαν στο σπίτι άρχισε να του δείχνει πορνογραφικό υλικό και να το χαϊδεύει. Το 10χρονο αγόρι έφυγε τρομαγμένο από το σπίτι και μερικές μέρες μετά είπε στους γονείς του το συμβάν, οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretaplus.

Μετά από ελέγχους, η αστυνομία βρήκε πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του 46χρονου.

Να σημειωθεί πως το 10χρονο αγόρι ανέφερε στις Αρχές ότι ο 46χρονος είχε επιχειρήσει να προσεγγίσει και άλλα παιδιά με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας:

"Συνελήφθη, σήμερα (01.02.2013) το μεσημέρι, 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα, για αποπλάνηση παιδιών, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, από γονείς ανήλικου ημεδαπού ότι ο 46χρονος προέβη σε προγενέστερο χρόνο σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Αγίου Βασιλείου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακοί δίσκοι DVD και CD ακατάλληλου περιεχομένου, ένα μπαλτάς και ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί σήμερα (01.02.2013) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις".