Αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο στην Κλαυθμώνος

Για το θάνατό του βρίσκονται ακόμη κατηγορούμενοι δυο αλλοδαποί

Προς την αυτοκτονία συγκλίνουν πλέον τα στοιχεία για τον άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο στην πλατεία Κλαυθμώνος το περασμένο Σάββατο.

Για το θάνατό του είναι ακόμη κατηγορούμενοι δυο αλλοδαποί, ένας 35χρονος Πολωνός και 52χρονος Ουκρανός. Οι δυο άνδρες θα απολογηθούν ενώ σε βάρος τους εκκρεμεί ποινική δίωξη για εκ προθέσεως ανθρωποκτονία.

Οι δυο αλλοδαποί είχαν συλληφθεί αφότου αυτόπτης μάρτυρας είχε δηλώσει ότι άκουσε φωνές πάνω στην πλατεία και είδε δύο άνδρες να τραβούν το θύμα την ώρα που κρεμόταν από το δέντρο. Οι δυο είχαν υποστηρίξει ότι προσπαθούσαν να τον κατεβάσουν.

Τα νεότερα στοιχεία από τη νεκροψία έδειξαν ότι ο θάνατός του άνδρα ότνως προήλθε από ασφυξία εξαιτίας απαγχονισμού, όμως δεν υπάρχουν κακώσεις στη σορό του θύματος και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει συμπλοκή ή άσκηση βίας από τρίτους.

Επιπλέον, το δέντρο στο οποίο βρέθηκε απαγχονισμένος ήταν πολύ ψηλό οπότε δεν θα μπορούσαν οι δυο άλλοι αλλοδαποί να τον κρεμάσουν από εκεί, ειδικά αφού ήταν πολύ μεθυσμένοι.

Η έρευνα θα συνεχιστεί ενώ θα δοθούν και καταθέσεις στον ανακριτή.