Ελεύθερος ο Μάικ Μπατίστ με τις ευλογίες του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε τα 200.000 ευρώ που όφειλε στην εφορία και αποτέλεσαν την αιτία σύλληψης του Μάικ Μπατίστ και ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας μένει ελεύθερος και παίζει απόψε κανονικά στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ/Ουλκέρ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, μετά τη διαδικασία αυτοφώρου που πέρασε το βράδυ της Πέμπτης, αναμένεται να αποδεσμευτεί την Παρασκευή και να αγωνιστεί στον αγώνα της Παρασκευής με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για περίεργη υπόθεση. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθιστά σαφές πως ήταν απολύτως συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις της προς την Εφορία αναφορικά με τις απολαβές του παίκτη που τα προηγούμενα εννέα χρόνια αγωνιζόταν με τα πράσινα.

Η πλευρά της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έκανε γνωστό, μέσω του γενικού αρχηγού της ομάδας, Κεμάλ Ντιντσέρ πως το θέμα της οικονομικής εκκρεμότητας προς την Εφορία ήταν γνωστό στην ίδια και τον μάνατζερ του παίκτη εδώ και μία εβδομάδα, αλλά είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την άφιξή του στην Ελλάδα.