Χρυσή Αυγή: Μας ψεκάζουν αλουμίνιο – Κάνουν σατανιστικά βουντού

Απαγόρευση διενέξεων, ανάλυση του «εφέ του ουρανού πάνω στο αλουμίνιο» αλλά και ο τρόπος αποφυγής του … «κεφαλιού πιλαφιού» επιβάλλεται στα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στα κείμενα αυτά εμφανίζονται αλλοδαποί ως «θύματα βουντού» οι οποίοι κατήγγειλαν ότι είχαν δεχθεί με αυτό τον τρόπο επίθεση από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Παράλληλα αποκαλύπτεται ότι το μείζον θέμα που απασχολούσε την επονομαζόμενη «πράσινη πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής είναι οι αεροψεκασμοί με «στερεά» υλικά.

Ακολουθούν οι αναφορές αυτές (διατηρείται αυτούσια η κεφαλαιογράμματη γραφή όπου υπάρχει όπως και η ορθογραφία των κειμένων):

Αρχικά η ανακοίνωση της ΤΟ Χρυσής Αυγής Αιγίου για αλλαγές στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό (σ.σ. μάλλον εννοούσε «άσπονδους φίλους»).

«ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ”. ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ».

Αναφορά για «βασανισμό» Πακιστανού από μέλος της Χρυσής Αυγής (από ομιλία στελέχους της οργάνωσης).

«Για τον πακιστανό λένε που βρέθηκε στην πλάτη του χαραγμένο το σύμβολο τηςΧρυσής Αυγής. Ας ηρεμίσουμε λίγο σε λίγο θα περνούμε αντικαταθλιπτικά με αυτά που βλέπουμε. Πρώτον τα σημάδια που έχει ο πακιστανός στην πλάτη του, παραπετούν ότι είχε πέσει θύμα βουντού, είναι ξεκάθαρα σύμβολα σατανισμού και μάλιστα ανάποδα».

Για το ζήτημα των «αεροψεκασμών» με… αλουμίνιο (Πράσινη Πτέρυγα «Πυρήνας Νίκαιας»).

πηγή: tovima.gr