Τέσσερις συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Αναλυτικά:

1. Συνελήφθη στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Γαλατσίου, 66χρονος, νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 726.102,37 ευρώ. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και φοροδιαφυγή με συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών.

2. Συνελήφθη στο Καματερό, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καματερού, 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τανζανίας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 74.949 ευρώ.

3. Συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τ.Α. Πειραιά, 54χρονος, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 72.433,68 ευρώ. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για και φοροδιαφυγή με συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

4. Συνελήφθη στη Σαλαμίνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Σαλαμίνας, 43χρονος, ομόρρυθμο μέλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 32.911,11 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.