Νέα στοιχεία σε δύο αυτοκίνητα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Δύο αυτοκίνητα που ίσως χρησιμοποιήθηκαν στην απαγωγή του 26χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου στάλθηκαν προς εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι Αρχές ελπίζουν, μέσω των εξετάσεων, να βρεθούν στοιχεία που να διαλευκάνουν το μυστήριο για την τύχη του ομήρου.

Το προφίλ των δύο οχημάτων

Το ένα από τα δύο οχήματα είναι κλειστό ημιφορτηγό και εντοπίσθηκε στην Άνδρο. Εντός του φορτηγού βρέθηκε μεγάλο κομμάτι σκοινί, το οποίο έχει ήδη σταλεί για έλεγχο DNA προκειμένου να βρεθεί αν χρησιμοποιήθηκε στην αρπαγή του 26χρονου.

Το άλλο Ι.Χ. είχε καταχωρηθεί σε κατεστραμμένο αλλά τελικά εντοπίσθηκε σε γκαράζ της Ελληνικής Αστυνομίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Πρόκειται για ένα FIAT Punto με το οποίο, σύμφωνα με καταθέσεις, κινείτο ο Πέτρος Μιχαλεάκος αλλά και άτομα από το προσωπικό του περιβάλλον, τις ώρες που εξαφανίστηκε ο άτυχος 26χρονος. Το όχημα στάλθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Μυστήριο με τη στάση του Πέτρου Μιχαλεάκου

Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι ο οργανωτής της απαγωγής είχε μεταβεί στη διάρκεια της ομηρίας του 26χρονου στην Μάνη, όπου προσκύνησε σε τοπική εκκλησία και συμμετείχε σε αρτοκλασία.

Τα δύο οχήματα εντοπίσθηκαν ύστερα από συντονισμένες έρευνες της 4ης ειδικής ανακρίτριας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που συνεχίζουν τις έρευνές τους - προκειμένου να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη με την αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου.

Εκείνο που έχει εντυπωσιάσει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που διερευνούν την υπόθεση είναι ότι ο 71χρονος Πέτρος Μιχαλεάκος αναχώρησε για διήμερο ταξίδι στην Μάνη και διέμεινε σε ξενοδοχείο της Αρεόπολης, την ώρα που οι συζητήσεις για την απελευθέρωση του ομήρου ήταν σε εξέλιξη.