Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του παιδόφιλου της Λάρισας

Είχε εντοπισθεί από γονείς νεαρών αθλητών να φωτογραφίζει τα ανήλικα παιδιά τους, τα οποία άλλαζαν στις κερκίδες και στα αποδυτήρια του Κολυμβητηρίου Λάρισας, κατά τη διάρκεια διασυλλογικών αγώνων (11/05). Αμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και Αστυνομικοί του Α' ΑΤ Λάρισας και ομάδα ΔΙΑΣ, εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 71χρονο να έχει φωτογραφίσει ανήλικα παιδιά που μετείχαν στους αγώνες κολύμβησης. Σε έρευνα στο σπίτι του είχε εντοπισθεί μεγάλος όγκος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Με διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 71χρονου Γιώργου ΠΑΡΙΣΗ, του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25.04.1943 στην Αγιά Λάρισας.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση και χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος και παραβίαση διατάξεων της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση.