Υπάλληλος security μαχαίρωσε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όταν υπάλληλος εταιρείας security μαχαίρωσε τον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ, Γαβριήλ Κασιμάτη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ανέβασαν μαύρες σημαίες εις μνήμην των νεκρών συναδέλφων τους.

Κατόπιν, ο υπάλληλος security πήγε να κατεβάσει τις σημαίες και μαχαίρωσε τον κ. Κασιμάτη -πληροφορίες αναφέρουν, χρησιμοποιιώντας φαλτσέτα- επειδή αντέδρασε στο κατέβασμά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γαβριήλ Κασιμάτης πήγε να του πει να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω.

Στο σημείο μετέβη αμέσως γιατρός και αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ κρίθηκε ότι δε χρήζει νοσηλείας, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

H μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα είχε τοποθετηθει στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης και φέρεται από άλλες πληροφορίες ότι κατέβηκε από τον υπάλληλο, αφότου ο ίδιος δέχτηκε σχετική εντολή.

Ο υπάλληλος security μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ βρίσκεται κι εκείνος στο αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, όπου, όπως αναφέρουν εργαζόμενοι στο ertopen.com, προσανατολίζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του υπαλλήλου.

Μαζί με τους δύο εμπλεκόμενους στο συμβάν, στο αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής βρίσκεται και ο διευθυντής προσωπικού της ΝΕΡΙΤ.

Στην ιστοσελίδα ertopen.com σημειώθηκε ότι υπάλληλοι security, πριν αποπειραθούν να κατεβάσουν τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα της ΕΡΤ, είχαν ήδη κατεβάσει όλα τα πανό κ τις αφίσες από τα κάγκελα του Ραδιομεγάρου.