Πέντε χρόνια φυλακή για τους ληστές του Γιάννη Πάριου

Ιδιαίτερα αυστηρή ήταν η απόφαση της δικαιοσύνης για τους τρεις ληστές, που έκλεψαν από τον γνωστό τραγουδιστή, Γιάννη Πάριο μία τσάντα με 40.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας επέβαλε στους τρεις δράστες, που είχαν ληστέψει στις 24 Σεπτεμβρίου του 2012, τον τραγουδιστή, ποινή φυλάκισης 16 ετών συνολικά χωρίς αναστολή εκ των οποίων τα πέντε χρόνια για την υπόθεση του καλλιτέχνη.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους δράστες, ενώ όπως αναφέρει η Espresso δεν τους αναγνωρίστηκε ούτε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.με δεδομένο ότι τρεις μέρες αργότερα επέστρεψαν όλο το ποσό στον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το δικηγόρο τους Γιάννη Καλογριδάκη, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα “οι δικαστές επέβαλαν στους κατηγορούμενους ποινή φυλάκισης 5 ετών για ληστεία εις βάρος του Γιάννη Πάριου και άλλα 11 χρόνια για μία ακόμη ληστεία που είχαν διαπράξει εις βάρος πλασιέ κοσμημάτων στα Βριλήσσια. Για τη δεύτερη υπόθεση, πάντως, οι δράστες αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται”.