Συνέλαβαν τον Πάνο Καλλίδη

Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.

Σε έναν τυχαίο έλεγχο, οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον τραγουδιστή και τον συνέλαβαν για παράνομη οπλοφορία-οπλοκατοχή.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κινείτο με το όχημά του στην πλατεία Καραϊσκάκη, όταν ξαφνικά αστυνομικοί της Άμεσου Δράσης, που είχαν μπλόκο, θεώρησαν ύποπτο το αυτοκίνητό του και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Ο τραγουδιστής υπάκουσε και ακινητοποίησε το όχημα. Οι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν αμέσως, αλλά του ζήτησαν να κατέβει από το όχημα και να τους επιδείξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του Πάνου Καλλίδη εντοπίστηκε ένα πιστόλι των 22 χιλιοστών.

Αμέσως του ζητήθηκε να επιδείξει την άδεια οπλοφορίας, όμως τους ενημέρωσε ότι δε διαθέτει.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το είχε αποκτήσει για δική του προστασία, καθώς εργάζεται νύχτα και φοβάται ότι μπορεί να πέσει θύμα κακοποιών.

Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία της παράνομης οπλοφορίας-οπλοκατοχής.

Κατόπιν πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο για να δικαστεί. Ο νεαρός καλλιτέχνης ζήτησε, μέσω του συνηγόρου του και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη δίκη.