Βρέθηκαν υπολείμματα της ρουκέτας στη Βαρυμπόμπη

Βρήκε υπολείμματα ρουκέτας στη Βαρυμπόμπη η Αντιτρομοκρατική.

Στον κρατήρα της έκρηξης, η οποία, όπως δείχνουν τα νεώτερα στοιχεία, σημειώθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, οι έρευνες κατέληξαν στον εντοπισμό κατοίκων που δήλωσαν ότι είχαν ακούσει θόρυβο έκρηξης εκείνη την ημέρα και είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Ωστόσο, επειδή οι Αστυνομικοί που κατέφθασαν στον τόπο συμβάντος και έκαναν επιτόπιο έλεγχο, δεν κατέγραψαν τίποτα ύποπτο, όπως προκύπτει από τα αρχεία της Αστυνομίας, οι κάτοικοι καθησυχάστηκαν.

Την επόμενη ημέρα, ωστόσο, στις 13 Ιανουαρίου, η Άμεση Δράση δέχθηκε άλλο ένα τηλεφώνημα από κατοίκους της περιοχής.

Οι αστυνομικοί, ύστερα από νέες έρευνες, εντόπισαν έναν πυροσωλήνα, το σημείο του κρατήρα και υπολείμματα, μάλλον από την ουρά της ρουκέτας.

Ωστόσο, δεν αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για ρουκέτα.

Έτσι, συνέβη το απίστευτο. Οι κάτοικοι δεν γνώριζαν για τα θραύσματα και κράτησαν τον πυροσωλήνα και τα υπόλοιπα ευρήματα στα σπίτια τους, περνώντας τα για απλές πέτρες (!) και με την εκκίνηση των νέων ερευνών, το απόγευμα της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου, τα παρέδωσαν τελικά στην Αντιτρομοκρατική.

Υπολείμματα του βλήματος βρέθηκαν και στον κρατήρα που έχει σχηματιστεί στο οικόπεδο, πίσω από το κτίριο της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και εστάλησαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.