Στα ίχνη του τρίτου απαγωγέα του Καραμολέγκου η Αστυνομία

Στα ίχνη του μέλους της επιχείρησης απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου που διαφεύγει, φέρεται να βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία.

Οι δύο Μολδαβοί δράστες, τον έναν εκ των οποίων έπεισε ο ίδιος ο απαχθείς να παραδοθεί, κρατούνται στη ΓΑΔΑ και αργότερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

"Κλειδί" στην υπόθεση εντοπισμού του ασύλληπτου δράστη φαίνεται ότι θα αποτελέσει το αγρόκτημα, στο οποίο τον κρατούσαν οι απαγωγείς του.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για λεπτομέρειες που έδωσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας κατά τη συμπληρωματική του κατάθεση σχετικά με το περιβάλλον στο οποίο κρατήθηκε, το αγρόκτημα και τη διαδρομή από αυτό προς το αστυνομικό Τμήμα Κερατέας και θα βοηθήσουν στον εντοπισμό.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν δύο διαφορετικά κρησφύγετα των απαγωγέων, σε διαφορετικά σημεία της Αττικής και εξετάζουν και το ενδεχόμενο να έχουν συμμετάσχει άλλα δύο άτομα στην απαγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, έχει ήδη βρεθεί το αυτοκίνητο του επιχειρηματία.

Πάντως, παρότι, με ανακοίνωσή της, η οικογένεια διαψεύδει κατηγορηματικά ότι οι δράστες που έχουν συλληφθεί ήταν πρώην υπάλληλοι της επιχείρησης, οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται και στο εργασιακό περιβάλλον του επιχειρηματία και κυρίως σε παλιούς εργαζόμενους της εταιρείας του.

Παρά το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας έχει αφεθεί ελεύθερος και η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, η οικογένειά του δηλώνει ακόμη συγκλονισμένη.