Άγνοια για τις κινήσεις Ξηρού από τη νεαρή εκπαιδευτικό και την αδερφή του

Δεν προέκυψαν νέα στοιχεία από την εξέταση της αδερφής του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς και της νεαρής εκπαιδευτικού με την οποία είχε επαφές το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το πού μπορεί να βρίσκεται.

Η Αστυνομία έχει καταλήξει ότι ο Ξηρός βρίσκεται στην Αθήνα σε ασφαλές κρησφύγετο, σε χώρο που γνωρίζει καλά, με εξασφαλισμένη τροφή και νερό.

Η νεαρή εκπαιδευτικός δήλωσε στους αστυνομικούς: "Δεν έχω καμιά επαφή μαζί του, αφού χωρίσαμε στις αρχές Δεκεμβρίου. Άλλωστε, δε γνωριζόμασταν πολύ καιρό. Μόλις τρεις μήνες. Ποτέ δε μου είχε πει ότι θα έφευγε και ούτε γνωρίζω πού μπορεί να είναι".

Η αδερφή του Χριστόδουλου Ξηρού πιέστηκε περισσότερο από την Αστυνομία, μιας και οι αστυνομικοί της αποκάλυψαν ότι έχουν καταλήξει πως ο γιος της -και ανιψιός του- είναι εκείνος που τον μετέφερε με αυτοκίνητο στην Αθήνα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τη συμφωνία για τις άδειες που εξασφάλιζε από τον Κορυδαλλό ο 55χρονος, η αδερφή του ήταν εκείνη που όφειλε να τον παραλαμβάνει και να τον παραδίδει από και προς τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Κορυδαλλού, όταν εκείνος έφευγε από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Ωστόσο, εκείνη δηλώνει άγνοια για το πού βρίσκεται ο αδερφός της, όπως και για την ενέργεια του γιου της, για την οποία την ενημέρωσε η Αστυνομία.

"Την Πρωτοχρονιά πήγα μαζί με τους συγγενείς μας που είχαν έρθει από τη Θεσσαλονίκη και πήραμε τον Χριστόδουλο από τις φυλακές. Πήγαμε όλοι μαζί στο σπίτι μου και φάγαμε το μεσημέρι. Αμέσως μετά, μαζί με τους συγγενείς μας, έφυγε για τη Νέα Καλλικράτεια. Δεν μιλήσαμε ξανά. Ποτέ δε μου είχε πει ο γιος μου ότι την Κυριακή είχε ξεκινήσει με τον Χριστόδουλο για να έρθουν στην Αθήνα", δήλωσε.