Είχαν ρημάξει τη Βόρεια Ελλάδα στις ληστείες

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μετά από αστυνομική επιχείρηση στα Διαβατά και το Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα για διαρρήξεις, κλοπές και απόπειρα ληστείας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο 24χρονοι, ένας 32χρονος και ένας 34χρονος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός πέμπτου συνεργού τους, ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι κατηγορούμενοι από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2013, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέρρηξαν 15 σπίτια, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και επιχείρησαν να κάνουν μια ληστεία.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε περίπου 30.000 ευρώ, ενώ η δράση τους εντοπίζεται σε Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Λιτόχωρο, Κοζάνη και Χαλκιδική.

Βρέθηκε και πτώμα στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης

Το πτώμα ενός άνδρα, ηλικίας 46 ετών, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11:00 της Παρασκευής, σε ρέμα στην περιοχή του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης.

Τη σορό του άτυχου άνδρα εντόπισε περίοικος που κάλεσε αμέσως τις αρμόδιες αρχές. Η ανάσυρση έγινε με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.