Σε ποιους στρέφεται η Αστυνομία για την απόπειρα απαγωγής Μαρτίνου

Ειδική ομάδα για την αναζήτηση του 43χρονου διαβόητου δραπέτη Σπύρου Χριστοδούλου έχει δημιουργήσει η Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί στα ίχνη του.

Το όνομά του έπεσε στο τραπέζι των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση της απόπειρας απαγωγής του 33χρονου εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο κακοποιός φέρεται ότι έχει συστήσει συμμορία, με την οποία προβαίνει σε ληστρικές επιδρομές και όχι μόνο, κυρίως στην Πελοπόννησο, που είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο 43χρονος καταζητούμενος είχε στενή σχέση κατά το παρελθόν με τον Βασίλη Παλαιοκώστα, του οποίου το όνομα φέρεται να έχει ακουστεί επίσης για την απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Μαρτίνου.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στις φυλακές Κορυδαλλού, την περίοδο που κρατούνταν στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα μπορούσαν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν μαζί μια απαγωγή.

Η ειδική ομάδα που έχει επιφορτιστεί με το έργο αναζήτησης του Χριστοδούλου επικεντρώνει τις έρευνές της κυρίως στην Αργολίδα και την Κορινθία.

Εξετάζεται ακόμη η σχέση του με τον επίσης καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη.