Βρέθηκε το αυτοκίνητο των κακοποιών με τα καλάσνικοφ

Λεκέδες αίματος βρήκαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί με το καλάσνικοφ που νωρίτερα άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών στο Φάληρο.

Οι δράστες οδηγούσαν αυτοκίνητο,  μάρκας Volkswagen, το οποίο εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα πίσω από την κλινική Metropolitan, πολύ κοντά στο στάδιο 'Γ.Καραϊσκάκης' όπου σημειώθηκε η συμπλοκή των κακοποιών με τους δύο μοτοσυκλετιστές της ομάδας Δίας αλλά και λίγα μέτρα από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. 

Οι άνθρωποι της ΔΙΑΣ έκαναν νεύμα στο αυτοκίνητο να σταματήσει, αλλά εκείνο δε σταμάτησε και κατόπιν, ακολούθησε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου αντέδρασαν και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Συγκεκριμένα, το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε με το σήμα των μοτοσυκλετιστών. Όταν όμως οι αστυνομικοί επιχείρησαν να το προσεγγίσουν ο οδηγός του Volkswagen έκανε όπισθεν και εμβόλισε την μοτοσυκλέτα των αστυνομικών. Ταυτοχρόνως, κάποιος εκ των υπόπτων πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών με καλάσνικοφ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.