Δύο αστυνομικοί τον έστειλαν στο Τμήμα και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Δύο αστυνομικοί κατέληξαν στο νοσοκομείο, όταν το μεσημέρι της Τρίτης, προσήγαγαν για έλεγχο νεαρό άνδρα, που φέρεται να δραστηριοποιείται στο χώρο της νύχτας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest.gr, ενώ οι αστυνομικοί του έκαναν ερωτήσεις, εκείνος εκνευρίστηκε και άρχισε να γρονθοκοπεί τον έναν αστυνομικό.

Στο χώρο επικράτησε πανικός, ο νεαρός συνελήφθη και αμέσως μια ομάδα ομάδα αστυνομικών συνοδεία Εισαγγελέα αναχώρησε για έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή της Οβρυάς.

Με το που άνοιξε όμως η πόρτα έγινε το απίστευτο: Ο πατέρας και τα δύο αδέλφια του συλληφθέντα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ρίχνοντας άγριο ξύλο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός και  δύο αστυνομικοί να μεταφερθούν τραυματίες με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Και οι τρεις, πατέρας και γιοι, συνελήφθησαν.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι αμέσως μετά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι zastava με επτά σφαίρες εννέα χιλιοστών, μια κουκούλα fυll face,  μια μάσκα αντιασφυξιογόνο, μία πλαστή σφραγίδα αστυνομικής υπηρεσίας, καθώς και επιταγές.