Κάτω από άκρα μυστικότητα συνεχίζονται οι έρευνες για τη διπλή δολοφονία

Απερίσπαστα και κάτω από μυστικότητα αποφάσισε να συνεχίσει η Αντιτρομοκρατική τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο.

Μετά και τα δύο βίντεο που προκάλεσαν σάλο με την ωμότητά τους, το ένα εκ των οποίων δε δόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, υπήρξε άνωθεν εντολή για να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να δοθεί τέλος στη διαρροή στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να δουν το φως της δημοσιότητας άλλα στοιχεία και ότι δεν υπάρχει δυνατότητα βοήθειας από τρίτους μέσω τις δημοσιοποίησης στοιχείων.

Ωστόσο, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου συνεχίζονται κανονικά και το προφίλ και το σκίτσο του βρίσκονται στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής.

Σε σχετική ανακοίνωση που αναγκάστηκε να εκδώσει η ΕΛ.ΑΣ, διευκρινίζεται ότι η Αντιτρομοκρατική δεν έχει διαρρεύσει κανένα στοιχείο από τις έρευνες, εκτός από ότι έχει γίνει γνωστό μέσω των επίσημων διαύλων και τονίζει ότι οι αυτές διενεργούνται  με απόλυτη μυστικότητα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θέμα έχει ως εξής:

"Με αφορμή ρεπορτάζ δημοσιογράφων σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που παρουσιάζουν «στοιχεία» από την πρόοδο των ερευνών, για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού δύο ημεδαπών και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου, την 01-11-2013 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, ανακοινώνεται ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) διενεργεί τις σχετικές έρευνες υπό πλήρη μυστικότητα και δεν έχει διοχετεύσει άμεσα ή έμμεσα κανένα στοιχείο στη δημοσιότητα, πέραν των επίσημων ανακοινώσεων".