Καρέ καρέ το βίντεο της φρίκης

Σοκάρουν οι εικόνες από το νέο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και περιγράφει καρέ καρέ τη φρίκη της βραδιάς της περασμένης Παρασκευής στη λεωφόρο Ηρακλείου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι.

Σε αυτό φαίνεται καθαρά ο εκτελεστής αρχίζει να πυροβολεί από μακριά. Η παρέα το αντιλαμβάνεται και γυρίζει προς το μέρος του. Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον του χρυσαυγίτη που τρέχει αριστερά να γλυτώσει. Είναι ο τέταρτος της παρέας (αυτόπτης μάρτυρας) που βγήκε αλώβητος. Η συνέχεια θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Ο εκτελεστής στρέφει ακαριαία το όπλο του εναντίον των τριών που είναι μαζεμένοι σε πηγαδάκι κι αιφνιδιάζονται. Πρώτος δέχεται σφαίρα ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος ωστόσο καταφέρνει να τρέξει και να κρυφτεί πιο πίσω. 

Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης δέχονται τους πυροβολισμούς κατάστηθα. Ο δράστης πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής, πυροβολεί στο ύψος του στήθους και του κεφαλιού. Είναι αποφασισμένος. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να ρίξει χαμηλότερα στα πόδια. Πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής και αφού οι στόχοι του έχουν πέσει στο οδόστρωμα συνεχίζει να ρίχνει. 

Δείτε επίσης: NTOKOYMENTO : Nέο video με την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Δείτε καρέ καρέ το βίντεο της φρίκης όπως αυτό αναρτήθηκε στο zougla.gr