Ελεύθερος ο επιστάτης του Πάλλη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο επιστάτης του καταζητούμενου επιχειρηματία, Αναστάσιου Πάλλη.

Ο επιστάτης συνελήφθη στο σπίτι του στη διάρκεια ελέγχου της Αστυνομίας για παράνομο οπλισμό. Ο ίδιος πάντως αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Όπως ανέφερε ο συνήγορός του, ο κατηγορούμενος πήγαινε στο σπίτι του επιχειρηματία ανά περίπου 10 ημέρες για να μαζεύει την αλληλογραφία και λογαριασμούς και να τα δίνει στο δικηγόρο του καταζητούμενου. 

Παρόλ' αυτά ο επιστάτης υποστήριξε ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψη του παράνομη συναλλαγή ή παράνομο εμπόριο όπλων. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι τα όπλα του καταζητούμενου επιχειρηματία αγοράζονταν κυρίως από τις ΗΠΑ με όλα τα παραστατικά.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για πιθανές επισκέψεις προσώπων της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του καταζητούμενου επιχειρηματία, ο κατηγορούμενος είπε πως δεν γνωρίζει ποτέ να συνέβη κάτι τέτοιο.

Όσο για τον ίδιο τον Αναστάσιο Πάλλη, είπε ότι έχει να τον δει από τον Ιούλιο , οπότε και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης εναντίον του.