Συναγερμός για καλάσνικοφ στο Περιστέρι

Συνεχίζονται οι έρευνες τις Αστυνομίας για τον εντοπισμό του Αλβανού που πυροβόλησε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μαγαζί στο Μικρολίμανο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της στο Περιστέρι, όπου, σε ένα σημείο, σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, εντοπίστηκε καλάσνικοφ σε υπερυψωμένο μπαλκόνι.

Η Αστυνομία υποθέτει ότι ενδεχομένως το όπλο να είναι εκείνο που χρησιμοποίησε ο Αλβανός μακελάρης, μιας και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη το καλάσνικοφ, με το οποίο πυροβόλησε.

Δυνάμεις της Αστυνομίας σπεύδουν στο σημείο για να διερευνήσουν και το ενδεχόμενο εκεί κοντά να βρίσκεται και το κρησφύγετο του Αλβανού.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται, από το πρωί, έρευνα της Αστυνομίας, παρουσία Εισαγγελέα, σε ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο, κοντά στο νυχτερινό μαγαζί, όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ ένας 31χρονος Αλβανός τραυματίζοντας περίπου 15 άτομα.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φαίνεται πως αναγνώρισε τον δράστη της επίθεσης σε φωτογραφία που παρουσιάστηκε σε τηλεοπτικό κανάλι και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός κακοποιός φέρεται να είχε νοικιάσει κάποιο δωμάτιο όπου έμενε μαζί με κάποιο άλλο άτομο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν, επίσης, τη διαδρομή που ακολούθησε ο αδίστακτος κακοποιός μέσω καμερών ασφαλείας και κυκλοφορίας στη γύρω περιοχή του Πειραιά, αλλά και της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Δευτέρα εντοπίστηκε το τζιπ που είχε ενοικιάσει ο δράστης, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και τα άλλα άτομα που φέρονται να εμφανίζονται στο βίντεο μαζί του πριν την επίθεση.

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου αναμένεται να δοθεί και επισήμως από την Αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία του Αλβανού κακοποιού.