Βρέθηκε στον Κολωνό το αυτοκίνητο του συνεργού του Μαζιώτη

Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική γύρω από τον 30χρονο Αντώνη Σταμπούλο, ο οποίος υπολογίζεται ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη.

Σε μία από τις έρευνες, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν το αυτοκίνητο του 30χρονου, ο οποίος απολογήθηκε στον ειδικό εφέτη ανακριτή στο Εφετείο Αθηνών από το πρωί της Κυριακής και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το όχημα βρέθηκε στη συμβολή των οδών Μουζακίου και Κολωνού, έξω από συνεργείο (το news.gr βρέθηκε εκεί), σε περιοχή κοντά στη λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας), όπου υπάρχουν πολλά συνεργεία αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι επάνω στον Αντώνη Σταμπούλο, κατά τη σύλληψή του στο Βύρωνα, οι αστυνομικοί είχαν βρει πενήντα κλειδιά και η Αντιτρομοκρατική τα εξετάζει ένα-ένα, προσπαθώντας να τα συνδέσουν και με τις κινήσεις της ομάδας Μαζιώτη.

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας απέκλεισαν τους γύρω δρόμους από τις οδούς Δροσοπούλου και Καλλιφρονά, διότι στη συμβολή τους είχαν εντοπίσει διαμέρισμα, σε δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, το οποίο, πάντως, εξακριβώθηκε ότι ήταν "καθαρό από τρομοκρατική δράση", όπως και εκείνο που εξερευνούσαν παράλληλα, στην οδό Αμφικτύονος 26 στο Θησείο.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος