Αιγάλεω: Ήταν γνωστός του αυτός που του έκοψε τα δάχτυλα;

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τη φρικιαστική δολοφονία του άνδρα που βρέθηκε καμμένος και με κομμένα δάχτυλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω.

Η Αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει το έγκλημα, το οποίο, σε πρώτη εικόνα, θυμίζει εκτέλεση τύπου μαφίας.

Η ηλικία του θύματος προσδιορίζεται από αστυνομικούς μεταξύ 55 και 65 ετών.

Η Ελληνική Αστυνομία θέλει πρώτα να αποκλείσει τα συγγενικά και φιλικά άτομα του θύματος, πριν στραφεί σε ύποπτους στο οργανωμένο έγκλημα.

Για να γίνει όμως αυτό, είναι αναγκαίο πρώτα να εξακριβωθεί η ταυτότητά του, τη στιγμή, μάλιστα, που ακόμη οι Αρχές φαίνονται πως δεν έχουν καταλήξει ούτε στον αν πρόκειται για Έλληνα υπήκοο ή αλλοδαπό.

Η ηλικία του άνδρα, το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν έχουν υπάρξει επιθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος με τέτοιες φρικιαστικές προσπάθειες απόκρυψης της ταυτότητας του θύματος (σ.σ. αντιθέτως οι δολοφονικές επιθέσεις έχουν επιδεικτικό, εκδικητικό χαρακτήρα) και ο τρόπος διάπραξης του εγκλήματος, οδηγούν τους αστυνομικούς να εξετάσουν αρχικά "προσωπικό κίνητρο" στο έγκλημα από ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Ο άτυχος άνδρας είχε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και του είχαν κόψει τις άκρες των δακτύλων για να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Ο δράστης φέρεται να έβαλε φωτιά στον κάδο απορριμμάτων, αργότερα, μετά το κόψιμο των δακτύλων.