Με σφυρί η επίθεση στον φοιτητή της Ευελπίδων στο μετρό

Με σφυρί η επίθεση στον φοιτητή της Ευελπίδων στο μετρό

Κατηγορίες για κακούργημα σε δυο νεαρούς που συνελήφθησαν για τον άγριο ξυλοδαρμό

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των δυο νεαρών που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος του φοιτητή της σχολής Ευελπίδων. Η επίθεση έγινε χθες το βράδυ στο σταθμό του μετρό στην Κατεχάκη.

Ο Εύελπις βρισκόταν σε στάση λεωφορείου, έξω από το σταθμό του μετρό όταν τρεις δράστες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και σφυρί στο κεφάλι και στα γόνατα. Ο νεαρός δεν φορούσε την στολή του, κρατούσε τσάντα με τα διακριτικά της σχολής Ευελπίδων, την οποία και του άρπαξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής της Σχολής Ευελπίδων, βρέθηκε εν μέσω συμπλοκής ακροδεξιών με αντιεξουσιαστές, από την οποία αποσπάστηκαν οι δράστες και του επιτέθηκαν.

Σε βάρος των δυο που συνελήφθησαν στο μετρό, αμέσως μετά το περιστατικό, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη , οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

Ο δόκιμος αξιωματικός παραμένει στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, αν και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, για προληπτικούς λόγους προκειμένου να συμπληρωθεί 24ωρο πριν του δοθεί εξιτήριο.