Μπλόκα σε όλη την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα

Μπλόκα σε όλη την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες για τους αγρότες που ξεκινούν τις κινητοποιήσεις

Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων την ερχόμενη εβδομάδα, με πανελλαδικά μπλόκα σε κομβικά σημεία των εθνικών οδών, αποφάσισαν οι αγρότες, στην συνάντηση της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, σήμερα στη Λάρισα.

Εχθές, οι αγρότες της Καρδίτσας αποφάσισαν να στήσουν μπλόκο, στις 22 του μηνός, στον Ε65, με τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση στη Λάρισα, αποφάσισαν να διοργανωθεί πανελλαδικό συλλαλητήριο και κατά την διάρκεια της διοργάνωσης της Agrotica, στην Θεσσαλονίκη, στις 3 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, σημείωσε πως υλοποιείται η απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για συνέχιση των κινητοποιήσεων, με μπλόκα προς το τέλος του Ιανουαρίου.

Οι αγρότες που συμμετέχουν στο λεγόμενο «μπλόκο των Τεμπών», μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, κινούνται και αυτοί στην λογική των κινητοποιήσεων, χωρίς βέβαια να έχει διευκρινιστεί αν θα προχωρήσουν και αυτοί σε αποκλεισμούς δρόμων.

Το μήνυμα από τους αγρότες της Κρήτης έστειλε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων, Μανούσος Σταυρανουδάκης, σε δηλώσεις του στη σημερινή συνάντηση της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, λέγοντας πως οι αγρότες της Κρήτης συντονίζονται με τους αγρότες από την υπόλοιπη Ελλάδα.